Hajrá Csicsó! Hajrá Csicsóiak!

Nyereséget „szenvedtünk”

Mivel a mai ellenfelünk a mezőny végén bandukol, így a hazai szurkolók is sima csicsói győzelemre számítottak. A mérkőzés azomban tartogatott olyan meglepetéseket, aminek nem igazán örülhettünk.

Az első félidő nem hozott rossz játékot, voltak helyzetek mind két kapunál, gól azomban úgy tűnt nem fog születni. Hol a hálóőrünk hárított magabiztosan, hol csatárjaink voltak pontatlanok. Az első félidő hajrájában aztán megtörtént az, ami minden edző rémálma, csapatunk tíz főre csökkent, mivel egy ütközés után sportszerűtlenséget észlelt a játékvezető, amit piroslappal „díjazott”. László Zsolt idő előtt mehetett zuhanyozni és ez úgy tünt rányomja pecsétjét a mérkőzésre. Volt, aki a döntetlennel is beérte volna ezekután, hisz jócskán adódott helyzetük a vendégeinknek is. Az „öreg” Doltea azonban nem érte be. Még az első félidő lefújása előtt a hálóba vágott egy Zerkulától kapott labdát a kontra végén. Gica mester így megsimogathatta a kobakját, hisz a második félidőre már taktikát tudott változtatni.

A második játékrész is jó játékot hozott, ám a vendégek alig jutottak el kapunkig, miközben mi egymás után dolgoztuk- és hagytuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket. Félő volt, hogy ez meg is boszulja magát. Aztán, hogy a hazai szurkolók se kapjanak szívstoppot ismét Zerkula passzolt keresztbe a gyimesi kapu előtt, s így az érkező Alinnak csak be kellett passzolnia a labdát az üres kapuba. A mérkőzés talán legszebb jelenete volt, ahogy 1-2 érintős passzokkal kijátszották az ellenfelet a hazai játékosok. A gól után szemmel láthatólag feladták a vendégek a küzdelmet, így történhetett meg, hogy Bálint, beállását követően majdnem minden labdaérintéséből gólt szerezhetett volna, ám végül egyikből sem tette.

Összegzésként elmondhatjuk, hogy egy szórakoztató mérkőzésen vagyunk túl, amit könnyedén el is veszíthettünk volna, ám hitünknek és harciasságunknak köszönhetően, a magunk oldalára fordítottunk.

A következő forduló hozza mindenbizonnyal a bajnokság legnehezebb mérkőzését számunkra, ugyanis a listavezető baláni csapathoz utazunk, de a csicsói csapat mindenhová nyerni megy, így akár ez is benne van a pakliban. Amennyiben pozitív eredménnyel térünk haza, az igéret szerint Gica mester állja majd a „tiszteletet”.

Jó lenne megkarcsúsítani a pénztárcáját…mert focizni szeretünk, s múlatni azt tudunk!!!

Hozzászólás